Romer fått gratis biljetter av Stockholms stads uppsökarteam för att åka hem till Rumänien

Här har romer fått gratis biljetter av Stockholms stads uppsökarteam för att åka hem till Rumänien.

En ung småbarnsmamma från Rumänien.

Så kan den bidragsglupska sociala turist se ut, som ersatt den polske rörmokaren som symbol för den fria rörlighetens förbannelse och nu används för att sätta skräck i Västeuropas folk.

Apel la ajutor, dupa o serie de atacuri care au vizat imigranti, inclusiv romani, la Stockholm

O organizatie suedeza care acorda asistenta imigrantilor europeni din Stockholm a facut apel la ajutor, in urma unor atacuri “rasiste” care au vizat trei tabere in care locuiau numerosi romani, relateaza site-ul TheLocal.se, citat de Mediafax.

Suedia: Primul turn de control aerian de la distanță din lume

Pentru prima data controlorii de trafic aerian, înarmați cu o suită de tehnologii video și echipamente de captare au fost autorizați pentru a direcționa zboruri de la 100 km distanță la un aeroport din Örnsköldsvik, Suedia. Tehnologia, dezvoltată de Saab, oferă alternative de consolidare a aeroporturilor mai mici cu bugete mai mici sub controlul unuia mai mare și oferă opțiuni de formare, situații de criză, întreținere sau renovare.

Adio benzina! Suedia testeaza primele sosele electrice: Autobuzele se vor incarca in mers

Desi autobuzele electice au tot aparaut in marile capitale din Europa, problema regenerarii bateriilor ramane una dintre principalele piedici pentru a generaliza acest sistem

Suedia se pregateste ca din toamna sa testeze primele sosele electrice destinate autobuzelor care circula la Stockholm. Anuntul a fost facut impreuna cu reprezentantii Volvo, care lucreaza la aceasta varianta de incarcare a bateriilor pentru mijloacele de transport in comun.

Moment amuzant în campionatul suedez

Niciunui jucător nu îi place să primească un cartonaş roşu, însă Alhaji Kamara a reacţionat într-un mod mai puţin obişnuit şi cel puţin amuzant. Jucătorul din Sierra Leone a fost dat afară de arbitru, iar acesta a început să urle şi luat-o la fugă.

Faza s-a petrecut în campionatul din Suedia, la meciul dintre Orebro şi Norrkoping.

la Malmö : “Sa-ti traiasca familia, da-mi si mie niste bani”

Aflat in vizita la Malmo, stand pe o banca si “chinuindu-ma” cu o inghetata mai mare decat trebuia sa fie, la un moment dat se apropie individa din imagine si-mi spune:
- “Sa-ti traiasca familia, da-mi si mie niste bani”.