Titlu de Excelenţă pentru un preot luteran din Suedia care a ajutat Aradul

Un preot luteran din Suedia a primit, duminică, Titlul de Excelență din partea municipalității, pentru „activitățile sociale desfășurate în municipiul Arad“. Preotul luteran Lars T. Garenberg a primit distincția la sfârșitul Sfintei More »

Dinu Patriciu si Suedia “Am castigat de noua ori peste cat am investit din proprietatile din Suedia”

De curând, miliardarul şi-a a decis să-şi vândă şi proprietăţile din Suedia. Portofoliul suedez Karolinen Fastigheter AB cuprinde şapte clădiri de birouri în Karlstad, ale căror suprafaţa depăşeşte 75.000 mp. Dinu Patriciu More »

Recital Dor de Eminescu cu Ion Caramitru la Stockholm

COMUNICAT DE PRESĂ Sâmbătă, 23 august, ICR Stockholm prezintă recitalul Dor de Eminescu, conceput și susţinut de actorul Ion Caramitru și clarinetistul Aurelian-Octav Popa. Spectacolul, prezentat în limba română, pornește de la More »

Romii din ghetoul de pe „Aleea Grădinilor nr. 4“ din Buzau, subiect de presă în Suedia

Au vrut să afle de unde provin cerşetorii care le-au invadat oraşul, aşa că au venit la Buzău să afle în ce condiţii trăiau aceşti romi înainte de a emigra. Este vorba More »

Suedia: Primul turn de control aerian de la distanță din lume

Pentru prima data controlorii de trafic aerian, înarmați cu o suită de tehnologii video și echipamente de captare au fost autorizați pentru a direcționa zboruri de la 100 km distanță la un More »

 
preot-640x457

Titlu de Excelenţă pentru un preot luteran din Suedia care a ajutat Aradul

Un preot luteran din Suedia a primit, duminică, Titlul de Excelență din partea municipalității, pentru „activitățile sociale desfășurate în municipiul Arad“.
Preotul luteran Lars T. Garenberg a primit distincția la sfârșitul Sfintei Liturghii oficiate în Biserica Sfântul Mare Mucenic Gheorghe din Sânicolaul Mic, unde a fost prezent și Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad.
Primarul i-a înmânat preotului luteran titlul, iar din partea parohiei din Sânicolaul Mic, preotul luteran a primit o icoană și un buchet de flori.

dinu-patriciu-a-murit-cum-a-pierdut-magnatul-petrolului-dat-ca-posibil-investitor-la-dinamo-si-steaua_size6

Dinu Patriciu si Suedia “Am castigat de noua ori peste cat am investit din proprietatile din Suedia”

dinu-patriciu-a-murit-cum-a-pierdut-magnatul-petrolului-dat-ca-posibil-investitor-la-dinamo-si-steaua_size6

De curând, miliardarul şi-a a decis să-şi vândă şi proprietăţile din Suedia. Portofoliul suedez Karolinen Fastigheter AB cuprinde şapte clădiri de birouri în Karlstad, ale căror suprafaţa depăşeşte 75.000 mp. Dinu Patriciu Global Properties (DPGP), compania care are active imobiliare de 1,3 miliarde de euro a anunţat vânzarea proprietăţilor Karolinen Fastigheter AB Sweden către Hemfosa Fastigheter.Noul proprietar este o companie suedeză specializată în achiziţia, deţinerea şi gestionarea de proprietăţi imobiliare. “Investitia din Suedia ajunsese la maturitate şi era normal să o vând. În urmă tranzacţiei am câştigat de 9 ori mai mult decât am platit”, mai spune omul de afaceri.

“Am decis să vând portofoliul din Suedia, dar și clădiri din alte două clădiri de birouri, una din Olanda și cealaltă din Franța, pentru a mă concentra pe piețele din Germania și România. Piața din Suedia se află acum la vârf, datorită și valorii coroanei suedeze. Clădirile de birouri din Olanda și Franța le-am vândut cu trei-șase luni în urmă, de 11, respectiv 15 ori mai mult, pentru că le-am cumpărat în criză”, a mai declarat omul de afaceri.

In ce ape se scalda “pestele cel mare”, Dinu Patriciu: Despre investitii, presa si insule exotice- Romania Libera

... nu voi mai investi sub nicio forma in sectorul rezidential”, spune Patriciu. De curand, miliardarul si-a a decis sa-si vanda si proprietatile din Suedia. Portofoliul suedez Karolinen Fastigheter AB cuprinde sapte cladiri de birouri in Karlstad, ale caror suprafata depaseste 75.000 mp. Dinu Patriciu ...Vezi stirea local

Patriciu: Piata caselor va creste atunci cand se vor vinde locuinte cu 200-300 euro/mpCotidianul

... . Despre tranzac?ia anun?ata saptamana trecuta, in care Dinu Patriciu a vandut portofoliul format din ?apte cladiri de birouri pe care il de?inea in Suedia in urma sumei de 110 mil. euro, omul de afaceri spune ca a vandut-o de noua ori mai scump. “Am decis sa vand portofoliul din Suedia, dar ?i cladiri ...Vezi stirea local

 

http://suedia.se/dinu-patriciu-am-castigat-de-noua-ori-peste-cat-am-investit-din-proprietatile-din-suedia/

Caramitru1107pp

Recital Dor de Eminescu cu Ion Caramitru la Stockholm

COMUNICAT DE PRESĂ

Sâmbătă, 23 august, ICR Stockholm prezintă recitalul Dor de Eminescu, conceput și susţinut de actorul Ion Caramitru și clarinetistul Aurelian-Octav Popa. Spectacolul, prezentat în limba română, pornește de la manuscrisele de poezie, proză şi filosofie ale lui Mihai Eminescu și reprezintă un dialog inedit în care cuvântul rostit se completează cu muzica.

boras_tidning_1

Romii din ghetoul de pe „Aleea Grădinilor nr. 4“ din Buzau, subiect de presă în Suedia

Au vrut să afle de unde provin cerşetorii care le-au invadat oraşul, aşa că au venit la Buzău să afle în ce condiţii trăiau aceşti romi înainte de a emigra. Este vorba de o echipă de jurnalişti din Boras care au dorit să afle cum  trăiesc cerşetorii care au împînzit oraşul scandinav. Aflînd de la unul dintre aceştia că vine din Buzău, de pe Aleea Grădinilor, suedezii au făcut un reportaj la finele anului trecut prezentînd modul de viaţă al romilor din această zonă.

Hemlösa rumäner körs ut ur stan

De hemlösa rumäner GT skrivit om tidigare får nu inte längre bo i Kokkolokkoskogen på Hällarna efter att polisen kört ut dem.

På onsdagskvällen fick de fem hemlösa rumäner ett samtal från polisen. Polisen meddelade att de måste lämna Kokkolokkoskogen och ta sig utanför stadsgränsen inom två timmar. Enligt GT motiverar polisen utdrivandet med det rådande campingförbudet i skogen.

Tiggarna oroade över studiebesök från RumänienImorgon kommer en delegation från rumänska staden Buzau till Borås för att knyta kontakter med de rumäner som tigger här. Men rumänerna själva är oroade inför besöket. Reporter: Magdalena Brander  Nästa vecka kommer en delegation från rumänska staden Buzau till Borås för att knyta kontakter med de rumäner som tigger här. Men rumänerna själva är oroade inför besöket.